• Solo Førland AS

  Kommunikasjonsrådgiver Jon Martin Førland har jobbet innen kommunikasjonsfeltet siden 1996, fra 2007 til 2012 som kommunikasjonssjef i fadderorganisasjonen Plan Norge.

  Jon Martin rådgir oppdragsgivere som ønsker å få sving på kommunikasjonsarbeidet, og er spesielt god på engasjerende kommunikasjonstiltak. Med en lang strategisk og praktisk erfaring fra profilering, events, kampanjer, lanseringer og andre PR- og kommunikasjonstiltak kan han bidra med alt fra noen timers råd og sparring, til strategi og gjennomføring av større kommunikasjonsprosjekter.

  Solo Førland tar oppdrag på prosjekt- og fast basis. Han har et langsiktig samarbeid med Medvind Eventbyrå som rådgiver på opplevelseskommunikasjon for deres oppdragsgivere, blant annet Norges Forskningsråd.

  Solo Førland samarbeider tett med andre foretak på Brodahls Gummivarefabrik. Han har blant annet sammen med Braign skapt konseptet ”Parkinsons skjulte kamera” for Norges Parkinsonforbund.

  Solo Førland AS

  479 00 915
  jonmartinforland@gmail.com

 • Frank Sveen

  Frank Sveen tilbyr tjenester innenfor fagområdet visuell kommunikasjon. Han har 25 års erfaring fra bransjen.

  I sin egen praksis jobber han for det meste med web-baserte medier, webutvikling og design, og han har også stor kunnskap innen papirbasert media. I tillegg påtar han seg fotooppdrag dersom kunden har behov for det.

  Tidligere har han drevet med kompetanseheving og konsulentvirksomhet i grafisk bransje. Han har også undervist på Westerdals Oslo ACT.

  En nysgjerrig natur kombinert med faglig allsidighet gjør ham til en interessant samarbeidspartner for både små og store oppdrag.

  F. Sveen Grafiske og Digitale Tjenester

  http://www.f-sveen.no
  41519573
  frank@f-sveen.no