• INTARK AS

  INTARK eies og drives av Ine Elisabeth Bangås, som er utdannet med mastergrad i interiørarkitektur fra Kunsthøgskolen i Oslo og har over 10 års erfaring fra å drive egen praksis.

  Ine arbeider primært innenfor hotell, kontor og bolig, og har utført oppdrag for bl.a. Scandic Hotels, Nordic Choice Hotels, Utenriksdepartementet, Konsulentselskapet Enso og Handelshøyskolen BI.

  Blant tjenestene som tilbys er:
  Konseptutvikling, utforming av planløsninger og belysningsplaner, valg av materialer, farger og produkter, samt møbeldesign og design av spesialinnredninger.

  Våre samarbeidspartnere bistår med levering av møblering og belysning, produksjon av spesialinnredninger og bygging på stedet, slik at ditt prosjekt kan realiseres på best mulig måte.

  Intark AS er et lite designkontor med fokus på høy kvalitet.

  INTARK AS

  https://www.intark.no
  452 90 932
  ine@intark.no

 • Akrobat AS

  Akrobat er et alternativ til de større reklamebyråene der selv små kunder skal føle seg store. Margrethe og Aina ønsker å møte hver kunde på en genuin måte og engasjerer seg i ditt prosjekt uansett hvor lite eller stort det måtte være.

  Margrethe har lang erfaring som Art Director og Grafisk Designer i ulike byråer og som soloartist i eget firma. Ideene popper ut som popcorn i Margrethes hode, og hun er en stilsikker kreatør enten det gjelder webløsninger, grafisk design eller reklame. På fritiden holder hun sin kunstneriske åre i aktivitet ved å produsere både tekst og illustrasjoner ut fra lystprinsippet. Dette kommer kundene til gode med kreative løsninger som kan skille seg ut i mengden.

  Aina er klinisk barnevernspedagog og har mange års erfaring med å lede ulike prosjekter innen sosialsektoren. Hun har også utdannelse fra kunstskole og er storkonsument av kunst, kultur og design. Aina ser muligheter som ofte er skjult for de fleste. Skrot i en container forvandles til vakre, smarte bruksgjenstander med litt finpuss og noen strøk maling på null komma niks.

  Å overleve som bedrift i dagens mediebilde kan sammenlignes med romertidens gladiatorkamper, der folkets dom og antall ”likes” var avgjørende for kampens utfall. Ditt prosjekt fortjener en plass i manesjen. Sammen finner vi smarte løsninger som publikummet ditt vil bifalle.

  Akrobat Designkontor Margrethe Hagen

  http://www.akrobatdesign.no
  997 08 172

 • Interiørarkitekt MNIL – Merethe Koldingsnes

  Merethe Koldingsnes er utdannet interiørarkitekt MNIL og studerte ved Kunsthøyskolen i Oslo. Hun har drevet eget firma siden 2003. Hun påtar seg private og offentlige oppdrag innen innredningsarkitektur, design av møbler og faste innredninger.

  Merethe lager spennende og funksjonelle planløsninger tilpasset nye og gamle boliger, også prosjektering av mindre tilbygg. Hun utarbeider også belysningsplaner og hjelper deg med gode materialvalg og produktvalg, samt å sette farge på kontor, hus og hjem.

  Ark-Interiørarkitekt Merethe Koldingsnes MNIL

  http://www.arkint.no
  928 80 800
  merethe@arkint.no

 • Lysvold Design

  Lysvold Design blir drevet av Anne Bækken Nilsen og er et lite grafisk firma med over 15 års erfaring i bransjen. Det er et fleksibelt firma som utfører jobben raskt, effektivt og med god kvalitet.

  Anne er utdannet innenfor visuell kommunikasjon og hadde læretid som typograf. Etter endt utdannelse har hun jobbet både som typograf og grafisk designer før hun startet Lysvold Design i 2003.

  Lysvold Design tilbyr blant annet disse tjenestene: – Logo og profil – Visittkort og merkantile trykksaker – Årsrapporter – Bokdesign – Tidsskriftdesign – Brosjyrer – Reklamemateriell – Webdesign

  For Lysvold Design er et nært og målrettet samarbeid med kundene alltid i fokus.

  Lysvold Design Anne Bækken Nilsen

  http://www.lysvold.no
  92264132
  anne@lysvold.no