• That´s Amore

  That´s Amore serverer en moderne og unik pizza. Et håndlaget produkt bestående av ferske og autentiske italienske produkter. Gjennom innovative teknikker som fermentering, en gjæringsprosess som dannes mellom vann og sukker, bakes en pizzabunn som er luftigere og mer smakfull enn noen gang.

  Den Napolitanske og Romerske pizzaen, to vidt forskjellige pizzaer, danner grunnlaget for produktene som serveres. I tillegg; fritert pizza, som er nok en fantastisk smaksopplevelse fra det italienske kjøkken.

  Åpningstidene er tirsdag-søndag 15-22

 • Gummibaren

  Drammen har 70.000 innbyggere, og det er behov for mange barer og møtesteder – Gummibaren er et av de. Åpent for alle fra 12 til 12. I hjertet av Brodahls Gummivarefabrik, stedet der alle som ferdes i og rundt bygget møtes for en kaffe eller en øl. Et sted der folk kommer og hygger seg, alene eller med andre, i helgene eller etter arbeidsdagen. Noen ganger i arbeidstiden, for møter eller et miljøskifte.

  Åpent hver dag fra tolv til tolv, noen ganger lenger. Muligheter for lokalleie, møter og arrangementer for kultur- og næringsliv.

  Tre gubber med årelang barerfaring tilbyr godt øl fra lokale bryggerier, gode husets viner, mye godt brennevin i hyllene, og gode og spennende alkholfrie alternativer. Alt fra saft til Pjolter og Caipirinha. En bar som utvikler seg og lever i takt med og for gjestene.

  Gummibaren AS