• Café Grua

  Café Grua er en familiedrevet restaurant med hovedfokus på pizza bakt i stenovn.

  Restauranten åpnet i 2012 på Landfalløya, og flyttet til Brodahls Gummivarefabrikk våren 2016. Flyttingen ble feiret med en helt ny ovn fra Italia.

  I tillegg til italiensk pizza serverer de også eget øl produsert av mikrobryggeriet til Aass Bryggeri. Ølet er spesialprodusert for å passe til pizzaen, og det blir kun servert på Café Grua.

  Åpningstidene er mandag-lørdag 11-21 og søndag 12-21

 • Gummibaren

  Drammen har 70.000 innbyggere, og det er behov for mange barer og møtesteder – Gummibaren er et av de. Åpent for alle fra 12 til 12. I hjertet av Brodahls Gummivarefabrik, stedet der alle som ferdes i og rundt bygget møtes for en kaffe eller en øl. Et sted der folk kommer og hygger seg, alene eller med andre, i helgene eller etter arbeidsdagen. Noen ganger i arbeidstiden, for møter eller et miljøskifte.

  Åpent hver dag fra tolv til tolv, noen ganger lenger. Muligheter for lokalleie, møter og arrangementer for kultur- og næringsliv.

  Tre gubber med årelang barerfaring tilbyr godt øl fra lokale bryggerier, gode husets viner, mye godt brennevin i hyllene, og gode og spennende alkholfrie alternativer. Alt fra saft til Pjolter og Caipirinha. En bar som utvikler seg og lever i takt med og for gjestene.

  Gummibaren AS