Fire stasjoner for maleri – Harald Lyche i Galleri Athene

Fra 1. til 23. oktober inviterer Galleri Athene til separatutstilling med Harald Lyche. Dette er den avsluttende utstillingen i hans «Fire stasjoner for maleri» som begynte i Oslo (Galleri Semmingsen), fortsatt til Bastholmen, så til Drøbak (Galleri Vera) og avsluttes på Galleri Athene.

Lyche regnes som en klassisk modernistisk maler med en ekspressivitet i bildene som nærmest gjør hans verker eksisteniselle.
Han har alltid gått sin egen vei, uavhengig av trender, men følger i en sterk norsk malertradisjon med blant annet Egeland og Munch som representanter. Det er liten tvil at både gjennom håndverk, formspråk og originalitet i sine verker skiller Lyche seg ut i det norske kunstliv.
Vi anbefaler alle å ta turen innom galleriet, som holder åpent ons-fre 11-17, samt lør-søn 11-16.