• Braign – Tom Atle Bordevik

  Braign består av Tom Atle Bordevik og en liten gruppe freelance samarbeidspartnere. Tom Atle startet sin karriere innen grafisk design da han tok på seg oppgaven om å lage en klatreguide for Drammen og omegn. Dette vekket interessen, og ledet til flere bokutgivelser og en bachelorstudie i visuell kommunikasjon. Braign ble startet opp i 2009 og leverer tjenester innenfor grafisk design, alt fra logodesign til implementering av visuelle profiler over alle kommunikasjonsflater.

  Under studiene ble Tom Atle invitert til å være én av syv fotografer som tolket Drammen på sin måte. Resultatet ble en 24 siders brosjyre som ble distribuert i Drammens Tidende og VG. Dette førte til flere oppdrag, og i dag leverer han også fototjenester og mindre filmoppdrag.

  En av samarbeidsparterne til Braign er Solo Førland. Sammen lagde de et filmprosjekt for Norges Parkinsonforbud ved navn ”Parkinsons skjulte kamera”.

  Et annet prosjekt fra Braign er Visit Skrim. Her har Tom Atle hatt både visuelt og redaksjonelt ansvar, og har blant annet stilt med en ny visuell profil, ny strategi og nytt fotomateriale.

  Tom Atle Bordevik - Braign

  http://www.braign.no
  http://www.bordevik.no
  456 62 228
  tomatle@bordevik.no

 • Nina Holtan Photography

  Nina Holtan har jobbet som fotograf siden 2008, og jobber innenfor sjangrene portrett, reportasje/dokumentar og lager fotografier som gjenskaper situasjoner og stemninger. Hun har hele verden som sitt studio og har alt fra gorillaer i Uganda til stemningsfylte konserter og bryllup i fjellheimen i sin portfolio.

  For tiden holder hun på med et bokprosjekt om drammensere, der hun ønsker å beskrive Drammens identitet gjennom de ulike nasjonalitetene som er representert i byen. Parallelt med prosjektet tar hun også på seg forskjellige oppdrag, så om du trenger portretter eller ønsker noe dokumentert, ta gjerne kontakt.

  Fotograf Nina Holtan

  http://www.ninaholtan.com
  940 36 966
  photography@ninaholtan.com