• Soundio AS

  Soundio AS er et norsk musikkteknologi-selskap med kontorer i Drammen, Bergen og London. Selskapet utvikler produktet vibble, en innovativ DJ-app for det globale massemarkedet.

  Daglig leder, Dag Langfoss-Håland, møter du i Drammen. Til sammen er det syv personer fordelt på de tre kontorene. Gründerne har lang erfaring fra musikkbransje, marketing og kommunikasjon.

  Soundio AS

  http://www.vibble.co
  932 01 869
  dlh@soundio.com

 • Muno

  Muno er Norges fremste tilbyder av musikkundervisning og finnes i de fleste byer og tettsteder i Norge. De har et bredt musikkskoletilbud tilpasset barn, ungdom og voksne som ønsker å utvikle seg selv eller berike livet sitt med musikk. Musikkskolen har ingen øvre eller nedre grense på nivå eller alder, elevene blir tatt imot med fokus på at individet skal få utvikle seg gjennom egne ambisjoner og forutsetninger.

  Ved avdelingen i Drammen kan du, i tillegg til å lære og spille et instrument, også få muligheten til å spille sammen med andre, starte band og å bygge erfaring fra å spille konserter, blant annet på Union Scene. Alt i samråd med profesjonelle musikere.

  Musikkundervisningen Norge AS

  http://www.muno.no
  920 11 622
  post@muno.no

 • Østafjelske Kompetansesenter for musikk (ØKS)

  ØKS er et senter som jobber for kompetanseheving og profesjonalisering av hele musikkbransjen. Dette gjør de ved å arrangere kurs, workshops, seminarer og rådgivning. De jobber også kulturpolitisk for å fremme musikkbransjens ramme- og interessevilkår.

  ØKS er et av syv slike sentre i Norge, og dekker Buskerud og Vestfold.

   

  Østafjellske Kompetansesenter for Rytmisk Musikk

  http://www.ostafjelske.no
  post@ostafjelske.no

 • Lost Tapes Productions

  Lost Tapes Productions er et produksjonsselskap som er lokalisert i Drammen.
  Hovedprosjektet er operabandet Reza e iRagazzi som i 2014 ga ut den kritikerroste platen «Grieg Unheard».

  I tillegg til musikkproduksjon, organiserer og gjennomfører de konserter , events og kulturopplevelser i inn- og utland. Lost Tapes Productions tilbyr også innhold og artistformidling til andre produksjoner og events. Hovedsaklig innen klassisk musikk.

  Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor.

  Kenneth Bredesen – idésmed/produsent
  Reza Aghamir – music/produsent